Wat kun je doen tegen een zwak wifisignaal?Download videos:


Wie kent het niet: je zit thuis te internetten op je laptop, tablet of smartphone, maar je wifisignaalsterkte is zwak of de internetverbinding valt weg. Wat kun je doen tegen deze ergernis?6 april 2013Tags:
Kassa KassaTV Wifisignaal Zwak internetverbinding


1033141
TELFORT met wifi van telfort kan het niet. je blijft maar storing hebben telfort is slecht
DaGrocery
Powerline adapters zijn dikke kak, ik heb er zelf ook 2 van TP-Link maar het internet knalt om de zoveel keer eruit. Ook wordt het draadloze internetverkeer door dit ding verhinderd. Niet halen dus.
DarkDutchman
Ik kon het niet afkijken... Kan niet tegen dat accent.
EL-Jay
Omdat de inkomende router aan de straat zijde zit bij mij, is het signaal bij de achter gevel al een probleem laat staan 30 meter achterin de tuin, de blokhut, mijn knutselhok. Had al eerder met die home-plugs zitten stoeien, 10x niks, vort er met.\n\nIk heb een goede 2e router bij het achtertuinraam binnen staan, via netwerk kabel gevoed van de inkomende rtouter (die ook de TV, Blu-ray en mediabox voed) Op de 2e router (is weer een extra hardware matige firewall) zitten ook de PC's (netwerkkabel), laptop en tablet, smartphones via WiFi, van die 2e router. \n\nVoor de Blokhut heb ik een externe router, die pakt het WiFi signaal van de 2e router en beiden hebben het zelfde wachtwoord. Die externe router (lijkt veel op normale router) heeft naast zijn WiFi versterking ook weer 4 ingangen voor netwerkkabel, en zo dient een oude eerder vervangen PC nog zijn tweede leven in de blokhut en gaat streamen daarmee nog redelijk.\n\nMisschien heb ik het antwoord, voor velen, die lopen te knoeien met de WiFi signalen.\nVerdere TIP: plaats een modem altijd vrij uit de buurt van elektrische voedingsbronnen en magneet stralingen, dus UIT de meterkast, niet naast speakerboxen en helemaal niet naast een PC.\nSucces, bij mij werkt het perfect!
Evert van Harten
Waardeloze metingen ook in mijn ogen, je dient gewoon een heatmap te maken wat betreft wireless, zo kan je tenminste echt zien hoe het signaal nivo is, en tevens de juiste locaties vinden voor extra AP's (geen repeaters gezien die ook storingen versterken).
Gaming Vasta
1:35 geef dan ook niet alleen de downloud aan😑.\nOok de ping en uploud was ik wel benieuwd naar hoeveel dat zou afnemen.
Gerald PA3GEG
Dit zijn zogenaamde PLC s storen als de hel op allerlei radio ontvangstapparatuur , wil je ruzie in de buurt hebben omdat plotseling je buren niet meer na hun draagbare ontvanger kunnen luisteren dan moet je ze kopen, wil je een goede verbinding leg gewoon een kabel dat is het allerbeste of koop een goede router. Mijn advies afblijven, men komt er al op terug in de US was het eerst een hype, nu weet men beter.
Hans Klusser
een provider kan ook veel doen, bij TELFORT heb je gewoon standaard heel heel slecht signaal.
I am Aslan
Trouwens het nadeel van je kanaal omzetten van 2,4 ghz naar 5 ghz is, dat niet alle apparaten ondersteunt worden door 5 ghz. Dus ga dat maar eerst na of je laptop of smarthphone en andere apparaten daadwerkelijk ondersteunt worden door 5 ghz.
J p
4:50 hoe heet die app?
J vdB
Hij legt de klemtóón beetje verkeerd die gast
J.W. Seekles
hij komt uit limburg!!! die random verhogingen midden in een zin xD
Jej Ce
Of rauwter?
Joost Wasbauer
Home-plugs zijn echt niet aan te raden, rampendingen.
Laurens Witte
4.20 hahahaha ''gesteowken''
Loes Massar
heb een printer die het zo lekker doet signaal valt altijd weg
MIMIKYUX
teringzooi moet gewon normaal werken, vieze geldhoeren
Mixing Dutchman \
Internet via stopcontacten is een ramp. Koop gewoon een extra router. Bij Ziggo is makkelijk
Niels Hilarius
Laat ik het filmpje nu eerst is afkijken. Bestond toen wel en is inderdaad een betere optie.
Robin Kos
- Wireless externder is niks, hij pakt een zwak singaal op en versterkt het. Dit is in de praktijk niet met data\n- Powerline is (vaak) onstabiel. Kan prima werken is nieuwbouw. \n\nschaf een access point aan, maximale uit de wifi haal je hiermee. Of gebruik indien mogelijk een kabel aansluiting, dat blijft altijd het beste
Simon Warner
Ja nu snap ik waarom het Kassa heet ! 3 apparaten nodig om behoorlijk wifi in huis te hebben is inderdaad kassa en laat die meneer ze nu ook verkopen!
Stoney_Eagle
Power line (home plug) is een draadloze verbinding tussen de 2 adapters. \nGewoon een kabel trekken naar zolder en een nieuwe router daar plaatsen. veel stabieler 😉
Tom School
Haha ik heb geen van die dingen en heb ziggo en op zolder 150 mb en beneden ook precies
entenietje
2:07 het midden van 3 is 1
ima shaman
dit accent is kanker ie-RiE-TANT
installatiehulp
ben wel blij dat dit soort mensen er zijn :) Deze mensen zorgen er voor dat mensen onzin informatie krijgen en ik zou beter verwachten van deze persoon. Het gene wat ik erg storend vind is het verhaal over de wifi versterker. Dit is totaal onzin product en werkt niet zoals gezegd wordt. Het versterkt geen bal, het is een bereik vergroter (range extender). Dit kastje zend gewoon uit wat hij binnen krijgt. zwak -\u003e zwak Sterk-\u003e sterk. Doorgeef luik en geen versterker , wat ook heel fijn is om erbij te vermelden is dat je snelheid gehalveerd wordt bij dit soort kastjes. Leuk goed wifi signaal maar de snelheid is dan weer dramatisch. Kortom erg fijn dat dit als oplossing wordt aangeboden
karim hari
RRRRRAAAAUTERRRRRR LOL
mateo makkink
ik vind 1 mbps al erg snel. wij hebben waar ik woon ingeveer 240 kbps max
michael de cleene
Hoe spreken jullie router uit? Raoter, heb me kapot gelachen, nederlanders proberen een andere taal te spreken en dan verbasteren ze die, goede uitspraak is roeter, hahaha. Sorry maar het is funny daarmee bedoel ik grappig.
olgadrie
ja gewoon kanaal wisselen handleiding router van upc geen idee waar die te vinden is?
rouy amam
Ja, wat is dat , een rawter ? :-D Leer Engels !!!
seppe G
Beste oplossing is MoCa (Multimedia Over Coax)
spamthaman
Wat kun je doen AAN een zwak wifisignaal.\nTEGEN ???
theflyingfrog
ik kijk deze video van 7:53 min en het duurt ong een kwartier voordat ik het helemaal af heb kunnen kijken dat veel over mijn wifi netwerk
trancelistic
Allerergste modem is van Ziggo. Tele2 modem had de beste bereik en nooit een dc.\nModem van ziggo heb je al probs in de zelfde huiskamer...
van de Laar 040
Homeplugs zijn voor deze jongeman geen goede alternatief om ook boven snel te kunnen surfen en YouTube filmpjes te kunnen kijken. Ik zelf woon bij mijn ouders thuis en erger mij eigen dat beneden wel de snelheid wordt gehaald zonder homeplug de snelheid is 50/50 en als ik homeplug met wifi aansluit krijg ik 20/20 boven op mijn slaapkamer. Moet ik nu echt weer homeplugs die sneller zijn bestellen? Ik zelf gebruik al 500MB homeplugs.\n\nHeeft Koen of iemand anders van Hardware info of iemand van kassa een idee.\n\nVriendelijke Groeten van\nDave van de Laar.
xzaz2
Als je thuis wilt internetten heb je niet eens een router nodig.